Nuttamix Mandlová mouka jemně mletá 600 g | Nuttaflour

209 Kč
Skladem
Můžeme doručit do:
25.9.2020

Mandlová mouka jemně mletá je skvělá alternativa pro zdravé pečení, protože neobsahuje lepek. Vzniklé recepty jsou krásně voňavé a přírodně sladké.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Mandlová mouka jemně mletá

Mandle jsou semínka mandloně obecné. Její přesný původ není zcela objasněn, ale pochází nejspíše ze zemí střední Asie. Jelikož se jedná o teplomilnou rostlinu, její pěstování můžeme přiřadit k zemím rovníkových oblastí. Semínko mandle má natolik příznivé účinky pro lidské tělo, že je často přiřazováno k superpotravinám. Velmi známé je mandlové mléko.

 

Dr. Nutta ordinuje

Mandlová mouka obsahuje velké množství zdraví prospěšných živin. Je cenným zdrojem vitamínu E, který je důležitým antioxidantem. Mandle jsou velmi zdravé pro naše srdce, upravují vysoký krevní tlak, působí preventivně proti rakovině a jsou výborným zdrojem energie. Mandlová mouka neobsahuje bílkovinu lepek, je tedy vhodná pro celiaky.

 

Dr. Nutta kuchařem

Mandlová mouka je vhodná jako částečná náhrada pšeničné mouky v mnoha nám známým receptům. Kdo se věnuje pečení, může si doma připravit křehké muffiny, sušenky nebo sladké koláče. Kdo má velmi mlsný jazýček, ten uvítá sladké palačinky, dort a francouzské makronky. Vánoce vám osladí jemné cukroví z mandlové mouky, které může být o svátcích velmi užitečnou protiváhou nezdravých a těžkých zákusků. Na našem blogu naleznete mnoho receptů a inspirace.

Doplňkové parametry

Kategorie: Mouky
Složení: 100% mandle natural
Země původu: USA
Alergeny: Mandle + možné další stopy skořápkových plodů
Nutriční hodnoty na 100g: Energetická hodnota: 2667 kJ/ 636 kcal; tuky: 54,1g ( z toho nasycené mastné kyseliny: 4,2g); sacharidy: 10g ( z toho cukry: 6,9g); bílkoviny: 24,1g; sůl: 0,05g
Upozornění: Skladujte v suchu.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: