Chiavalon Olivový olej Atilio

Novinka
Značka: Chiavalon
od 339 Kč

Zvolte variantu

Atilio je chuťově nejvýraznějším extra panenským olivovým olejem od Chiavalonu. Pikantní chuť s tóny černého pepře a mandlí se skvěle hodí na přípravu masa a hlavně steaků.

Detailní informace

Balení: 250ml
Skladem
Můžeme doručit do: 27.1.2021
339 Kč
Balení: 500ml
Skladem
Můžeme doručit do: 27.1.2021
595 Kč

Detailní popis produktu

  • Nejvýraznější olivový olej se silnou chutí
  • V hořkosti a pikantnosti vystupuje chuť černého pepře a mandlí
  • Bohaté aroma s náznaky artyčokučekankyrozmarýnu a máty

 Medaile a nejvyšší ocenění pravidelně sbírá Chiavalon na mezinárodních soutěžích

  • Jeden z nejlepších olivových olejů světa (podle mezinárodního průvodce Flos Olei)
  • Prémiová kvalita z říjnové sklizně oliv
  • Nabitý zdraví prospěšnými látkami a chuťově nesrovnatelný s produkcí z listopadu a prosince
  • Prvotřídní olivové oleje z říjnové sklizně se každoročně utkávají o prvenství v mezinárodních soutěžích
  • Acidita 0,18% / Polyfenoly 635 mg/kg

 

Výrobce: Chiavalon
Druh oleje: olivový extra panenský
Země původu: Chorvatsko
Region: Istrie
Typ oleje: kupáž
Odrůdy: Carbonazza a Istrijská Bianchera
Sklizeň: říjen
Acidita: 0,18%
Polyfenoly: 635 mg/kg
Aroma: bohaté aroma s náznaky artyčoku, čekanky, rozmarýnu a máty
Chuť: silná chuť, hořkost a štiplavost u které vystupuje chuť černého pepře a mandlí

 

Chiavalon ATILIO je kupáž olivových olejů, která je speciálně vyladěná pro přípravu steaků.

Chutě a vůně Chiavalon Atilio

Chiavalon ATILIO je extra panenský olivový olej zlato zelené barvy se silnou chutí, hořkostí a štiplavostí u které vystupuje chuť černého pepře a mandlí. Silnou chuť dokresluje i bohaté aroma s náznaky artyčoku, čekanky, rozmarýnu a máty.

Párování Chiavalon Atilio s jídlem

Extra panenský olivový olej Chiavalon ATILIO vyniká silnou chutí a je ideálním doplňkem pro všechny druhy bílých a červených mas nebo zvěřiny. Neměl by chybět v žádné kuchyni milovníků steaků, protože v tomto spojení Chiavalon ATILIO opravdu vyniká. V jižních zemích se olivový olej používá i v kombinaci s dezerty a Chiavalon ATILIO je skvělou volbou, především v kombinaci s čokoládovým dortem.

Chiavalon Atilio vyniká především v kombinaci s masem a steaky

O prémiových olivových olejích Chiavalon

Tento extra panenský olivový olej vyrábí rodinná farma Sandiho Chiavalon na chorvatské Istrii.

Sandi se věnuje pěstování olivovníků a výrobě olivového oleje již od dětství, kdy olivový háj zdědil od svého dědečka. Postupně se mu podařilo vybudovat úspěšnou firmu, která vyrábí olivový olej té nejvyšší kvality. Po čase s k Sandimu přidal bratr Tedi, který zajišťuje především obchodní a marketingové činnosti. Do práce na farmě je v podstatě zapojená celá rodina.

Důkazem toho jsou četná ocenění Chiavalonu nejprestižnějších světových soutěží. Důležitější, než ocenění je fakt, že celá široká rodina vyrábí olej s obrovskou pečlivostí a láskou.

Sandi Chiavalon a Tedi Chiavalon

Jak je možné, že se na Istrii vyrábí jeden z nejlepších olivových olejů na světě?

Velký vliv na skvělou kvalitu oleje má paradoxně severní poloha Istrie, protože olivovému oleji neprospívá vysoká teplota. Olej se v olivách začíná tvořit až po odeznění největších veder, a tak kvalita oliv není negativně ovlivněna vysokými teplotami.

Medaile a ocenění Chiavalonu

Olivové oleje Chiavalon jsou od roku 2000 pravidelně oceňovány na světových soutěžích v USA, Japonsku, Izraeli, Arménii, Řecku, Švýcarsku nebo v Itálii.

Zlaté medaile pravidelně sbírají olivové oleje Chiavalon na prestižních mezinárodních soutěžích

Chiavalon se může chlubit celou řadou zlatých medailí ze soutěží Olive Oil Competetion z Vodnjanu, Vinistra v Poreči, Maslina ve Splitu.

Je také držitel zlatých medailí a ocenění také z Alma Armonia (Itálie), International Olive Oil Prize (Curych), A.I.P.O. (Riva del Garda), L'Orciolo d'oro (Pesaro), Olive Japan, Los Angeles Olive Oil Award atd.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: